Il Gallo te De Haan


Gevelpleisterwerken

Gevelpleisterwerken waren in uitvoering...het koude weer stak er een stokje voor. Het is dus wachten op warmer en droog weer om de eindlaag te kunnen plaatsen. #delaatsteloodjes #renovatie

Buitenschrijnwerk en chape

Begin november werd de chape uitgevoerd en vorige week werd het buitenschrijnwerk geplaatst. Nu kunnen de pleisterwerken van start gaan. Dus koning winter mag nog wat wegblijven!

Dakwerken in uitvoering

De ruwbouwwerken zijn quasi afgerond en de dakwerken zijn volop in uitvoering : de dakuitbouwen werden getimmerd en verdicht. Enkel de hellende dakbedekking dient nog aangewerkt te worden en de veluxen zijn nog te plaatsen. Daarna wordt er gestart met de technieken.

Afbraakwerken gestart

Sedert enkele weken zijn de afbraakwerken bezig en ondertussen is deel 1ervan beëindigd. Na het paasverlof is het aan de ruwbouwaannemer om de werken aan te vatten. Deze zal starten met schoringswerken en het plaatsen van metalen profielen zodat de overige afbraakwerken dan kunnen uitgevoerd worden.

UITVERKOCHT!

Proficiat aan alle kopers van Residentie Il Gallo in De Haan, alle appartementen hebben nu een eigenaar, voor wie toch nog interesse heeft in de regio hebben we nog enkele appartementen te koop in Residentie De Vos te Wenduine.