Elisabeth te Maldegem


Façade

Onze aannemer heeft de afgelopen maanden goed doorgewerkt. Op een klein stukje façade na is het volledige gebouw klaar. Na het verlof werkt men de façade af en kuist men het volledige gebouw op. Daarna gaan we van start met de dakwerken. Ons voltallige team wenst al onze klanten en aannemers een deugddoende vakantie !

Start 2e verdieping.

Afgelopen twee maanden werkte onze aannemer volop verder aan de ruwbouw. Begin deze week werd vloerplaat van de 2e verdieping gegoten. Komende dagen zal de 2e verdieping verder worden opgetrokken. Eerst giet de aannemer de liftkoker. Aansluitend hierop worden de wanden rondom de trap gemetseld. Nadien metselt de aannemer alle andere dragende muren. Tot slot plaats onze aannemer alle materiaal voor de binnenmuren op de plaat.

Vloerplaat gegoten.

Vorige week vrijdag werd de vloerplaat gegoten. De aannemer zette deze week de kraan op en leverende de nodige materialen aan. Volgende week start men met de metselwerken.

Start van de bouwwerken.

Afgelopen week startte onze ruwbouw aannemer met de grondwerken. Het terrein werd afgegraven en de regenwaterput werd geplaatst. Deze week worden de funderingsbalken uitgegraven en volgende week gaat de aannemer verder met het plaatsen van de rioleringen.